Följ AddMobile AB

Christoffer Ekelund – säljare med engagemang för digitaliseringens möjligheter

Nyhet   •   Jul 04, 2018 07:50 CEST

Christoffer Ekelund.

Vårt säljteam fortsätter att växa och nyaste tillskottet heter Christoffer Ekelund. Christoffer har en kandidatexamen i HR och ekonomi, och har sedan tidig ålder arbetat med försäljning av allt från husbilar till arbetskläder. Närmast kommer han från rekryteringsbranschen.

Med ett stort intresse för teknik och IT har han nu sökt sig till AddMobile. Här lockade arbetet med de potentiella utmaningar och erfarenheter som han ser i en bransch i ständig rörelse. Även företagets strävan att ligga i framkant av att digitalisera byggbranschen spelade en viktig roll.

- Dessutom lockade den familjära känslan i företaget, AddMobile består inte i praktiken av olika avdelningar utan alla arbetar tillsammans som ett stort team för att nå gemensamma mål, säger Christoffer.

Christoffer har ett starkt engagemang i att visa digitaliseringens möjligheter och hur AddMobiles e-verktyg hjälper till att effektivisera och underlätta våra kunders arbetsdag. 

Vi hälsar Christoffer varmt välkommen till teamet!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.