Följ AddMobile AB

Caroline Christensson – projektledaren med intresse för IT och digitalisering

Nyhet   •   Maj 17, 2018 07:47 CEST

Caroline Christensson.

Caroline Christensson kommer ursprungligen från Norrköping och är bosatt i Skåne sedan 2005. I bagaget har hon flertalet utbildningar inom ekonomi och juridik med inriktning på organisation och ledarskap samt marknadsföring.

Efter sina studier har hon bland annat arbetat på Resursbank, Cerdo Bankpartner och Bluestep, både som projektledare och chef.

Rollen som projektledare på AddMobile blev Caroline rekommenderad att söka av en anställd på företaget. Känslan av att AddMobile som företag känns som en familj, där du som medarbetare kan göra skillnad och känna dig som hemma var betydelsefull för Caroline. Dessutom lockade arbetsuppgifterna i rollen som projektledare. Carolines stora intresse för IT och digitalisering bidrog också till att valet föll på AddMobile.

- Jag stimuleras verkligen av att kunna hjälpa kunderna att effektivisera sin verksamhet genom
IT-lösningar och digitaliseringsmöjligheter. Att jag dessutom nu har möjligheten att utvecklas professionellt genom att arbeta med nya system ser jag som en stor fördel, säger Caroline.

Utöver sina erfarenheter och kunskaper hoppas Caroline även kunna bidra med sin sociala förmåga och hög energi.

Vi hälsar Caroline varmt välkommen till teamet!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.