Följ AddMobile AB

Andreas Svegland – ny säljare med gediget teknikintresse

Nyhet   •   Okt 09, 2017 13:30 CEST

Andreas Svegland.

Andreas har en 17 år lång säljbakgrund. Han har tidigare arbetat på bland annat Telia med business-to-business försäljning. Under de senaste två åren har han drivit ett eget fotoföretag med uppdrag från både privatpersoner och företag. Andreas saknade dock den renodlade säljrollen och har nu valt att lägga kameran på hyllan.

Med ett gediget teknikintresse och en vilja att prova nya saker blev AddMobile den självklara platsen för Andreas. Han tycker att företaget känns genuint, familjärt och att AddMobile visar stor uppskattning mot sina anställda. Dessutom arbetar AddMobile mot företagskunder, en kundgrupp som Andreas är välbekant med sedan sina tidigare säljuppdrag. Inriktningen mot byggbranschen och utvecklingen av e-verktyg uppfattar Andreas som stimulerande och spännande.

- Beskrivningen av AddMobile som en stor familj stämmer verkligen. Som ny är det en oerhörd trygghet att vi alla sitter under samma tak, såväl utvecklare som projektledare och support. Det underlättar arbetet och stärker teamet eftersom man bara behöver gå några meter för att få direkt svar på en fråga. Det vanliga är annars att man lägger in ett ärende i ett system och sedan tvingas vänta på att rätt person ska hantera och besvara. Denna trygghet vill jag även förmedla ut till kunden, säger Andreas.

Andreas ser fram emot att lära sig mer om både produkter och kundernas behov under resans gång. Han tycker att AddMobiles produktplattform ligger i tiden och att bolaget har en uttalad ambition att kontinuerligt vidareutveckla sina produkter. 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.