​AddMobile tecknar nytt avtal med Champions Mekaniska Verkstad AB

Nyhet -

​AddMobile tecknar nytt avtal med Champions Mekaniska Verkstad AB

Champions Mekaniska Verkstad AB är ett företag inom byggnadssmide som tillverkar och monterar allt från enklare stommar i stål till komplicerade lösningar i aluminium. Avtalet omfattar 25 användare av AddMobiles arbetsordersystem och 15 elektroniska körjournaler.

– Vi kom i kontakt med Champions via vårt engagemang i nätverket kring HK Malmö där vi har flera kunder och samarbetspartners som Lödde Plåt AB och Takmontage AB. Det är extra roligt att vårt engagemang i handbollsklubben nu resulterat i konkreta affärer som både gynnar oss och Champions Mekaniska Verkstad, säger Lars Kandefelt, VD på AddMobile.

Champions Mekaniska Verkstads AB grundades i Lund för snart 50 år sedan och finns idag i nya specialbyggda lokaler i Staffanstorp. Champions erbjuder totallösningar inom stål, betong och plåt.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


AddMobile utvecklar hållbara digitala system för den uppkopplade byggarbetsplatsen och bolagets kunder finns framförallt i bygg- och anläggningsbranschen. Plattformen AddMobile Toolbox erbjuder bland annat projekthantering och smarta ID06-lösningar, som kan integreras med ledande affärssystem, i ett och samma system. AddMobile grundades 2004 och har kontor i Malmö, Stockholm och Karlskrona. Omsättningen 2019 uppgick till 54 Mkr. För mer information se www.addmobile.se.

Presskontakt

Lars Kandefelt

Lars Kandefelt

Presskontakt VD 040-66 33 101
Julia Rosenqvist

Julia Rosenqvist

Presskontakt Tf marknadsansvarig 040-66 33 122

Relaterade nyheter